Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.

Ik snap het!

Nieuwe Accountmanager: Erik van Wijk

Graag stellen we je voor aan onze nieuwe accountmanager, Erik van Wijk. Erik is geboren en opgegroeid in Gameren en liep van kleins af aan al tussen de Chrysanten. Na gewerkt te hebben in de transportwereld vond hij het tijd voor een nieuwe uitdaging en is hij sinds 2 maanden werkzaam bij VW Orchids.

Als accountmanager zal Erik veel klanten spreken en bezoeken en is hij verantwoordelijk voor de verkoop van de planten. Ook helpt hij een handje mee met de teelt en is hij regelmatig op de productievloer te vinden. Zijn voornaamste uitdaging is op zoek te gaan naar constante verbetering. “Er is altijd wel een uitdaging. Er zijn altijd nieuwe klanten of markten die bediend kunnen worden en er is altijd wel verbetering te vinden.”

Erik zelf is een is groot Phalaenopsisfan: "Phalaenopsis is een plant die perfect in elke huiskamer past. Met name de witte kleur zorgt ervoor dat hij bij elk interieur past. In onze planten zie je de jarenlange ervaring van Kees terug. Samen met de ervaring van zijn broer en vader brengt Kees als nieuwe kweker een kwalitatief sterk product op de markt. Onze Phalaenopsissen hebben grote bloemen, lange kammen en een mooie vorm. Al onze rassen zijn top, maar Leeds is toch echt mijn favoriet. Prachtige, grote bloemen met mooi blad."

De loopbaan van Erik begon als chauffeur in bloementransport en hij ging daarna al snel aan de slag als internationaal chauffeur. Enkele jaren later begon hij zelfs zijn eigen transportbedrijf. Na de gevolgen van de crisis ervaren te hebben, sloot het bedrijf zijn deuren en startte Erik zijn carrière als planner binnen de transport. “Dit met plezier gedaan te hebben kwam deze uitdaging bij VW Orchids voorbij en leek het me prachtig om met orchideeën te werken en toch mijn ervaring van de laatste jaren te kunnen gebruiken.”

Voor het komende jaar verwacht Erik zijn netwerk voor VW Orchids uit te breiden en een vaste afzet te creëren voor dit mooie bedrijf!

02 January 2018

OVERKILL aan automatisering betaalt zich niet meer terug

12 - 9 - 2017

Publicatie: Het Vakblad van de Bloemisterij overkill-aan-automatisering-betaalt-zich-niet-terug

lees meer

PERSBERICHT | VW Orchids vestigt zich op Phalaenopsis markt

11 - 9 - 2017

11-9-2017 – De eerste Phalaenopsis zijn vorige week van een gloednieuwe lopende band gerold: de kers op de taart na...

lees meer